Disseny de botiga electrònica

Shopping cart free icon Botiga autogestionable

Les botigues electròniques que dissenyem són 100% autogestionables. Control d’estocs, gestió de les comandes, ports gratuïts a partir d’un valor de compra mínim, introducció de nous productes, canvis de preus,…

Help free icon Gestió i assessorament

En el moment que entreguem la botiga electrònica tu decideixes quina ajuda necessites. Et podem gestionar la botiga, posicionar-te la web (SEO), campanyes de Google ads, assessorament i formació,…

Wordpress logo free icon Tecnología de software lliure

Utilitzem Prestashop, WordPress i Magento, els programaris líders al món per botigues elctròniques, ell que et garanteix una botiga online amb les últimes novetats del mercat.

Video call premium icon Formació i suport tècnic

Tens al teu abast tota l’experiència i saber fer de tot l’equip de Mirall digital. Tot el que necessitis per poder gestionar la teva botiga t’ho podem facilitar.

Quines eines ofereix una botiga electrònica

Controla el teu estoc en temps real. Administra atributs com talles, colors o preus diferents per a grups de clients.

Controla tota l’analítica de les teves visites, comandes, productes més venuts, descomptes amb més èxit,… amb uns senzills clics. Integració amb Google Analytics inclosa.

Configurem la botiga perquè puguis vendre en diversos idiomes o en diferents monedes.

Gestiona tots els enviaments de manera molt senzilla. Transportistes il·limitats. Despeses d’enviament per pes o per l’import de la compra. Opció de recollida local.

Escull les formes de pagament que prefereixis per la botiga. T’informem amb detall de cadascuna: Targeta de Crèdit, Paypal, Transferència i contra reemborsament.

La botiga estarà adaptada a mòbils i tauletes ja que són el 80% de les visites que rep una web